Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
03
проблеми и решения

Асиметрия на устата

Информация за проблема

Симетрията и хармоничните пропорции играят важна роля във възприятието ни за красота. Ето защо асиметрията на устните може значително да промени визията на лицето. Тя може да се прояви не само в линията на устата, но и в нехармонично разпределената дебелина на горната или долната устна.

Причините за асиметрия могат да бъдат различни, но най-често те са физиологични. Дълго време единственият метод за корекция на това несъвършенство беше пластичната хирургия. С появата на съвременните хиалуронови филъри обаче, става все по-лесно и достъпно да се коригират дребните несъвърщенства по един безопасен, неоперативен път.

Решения

Хиалуронов филър

Поставянето на хиалуронов филър възстановява нормалния хидробаланс на кожата и същевременно я стимулира да произвежда собствен колаген. Така релефът на кожата се изглажда, загубеният обем се възстановява, лицето се скулптира, увеличават се и се контурират устните.

Често задавани въпроси за асиметрията на устни

Възможно ли е асиметрията на устата да е признак на някакво заболяване?

Асиметрията на устата най-често е просто физиологична особеност. Така че най-вероятно изобщо няма за какво да се притеснявате и това е просто един минимален козметичен проблем, който лесно може да бъде решен. Ако обаче промяната в лицето ви се е появила наскоро, най-добре е да се обърнете към лекар за консултация.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация