Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
04
научете повече за нас

ELLINI Aesthetics е естетичен център, където ще откриете козметични и естетични процедури за здравето, комфорта и свежестта на вашeтo лице и кожа.

Спонтанна, сякаш на шега преди около 6месеца. През това време се реализира закупуване и ремонт на помещението подизайнерски проект, както и допълнителни квалификации на Елена и Никол.

Целта - създаване на луксозно, но в същото време уютно кътче, където клиентите ни да могат да се отпуснат и в една приятна обстановка, да получат качествено и комплексно обслужване.

Идеята за Елини Естетикс дойде през лятото на 2020 г. съвсем спонтанно. Мечтаехме си колко би било удобно и приятно, ако можеше всички козметични и естетични процедури, които използваме, да са достъпни на едно място. Така нямаше да се налага да ходим ту в салони за красота, където се предлагат козметичните процедури, ту в естетични клиники, където се предлагат качествени естетични процедури, извършвани от лекари.

Сякаш на шега започнахме да обсъждаме как би изглеждал такъв център, ако зависеше от нас. Представяхме си луксозно, но същевременно уютно кътче в сърцето на забързания град, където клиентите ни да могат да се отпуснат. Обстановката щеше да бъде приятна, релаксираща. Обслужването - комплексно, с безкомпромисно качество. Щяхме да предлагаме само изпитани и работещи терапии и продукти, щяхме да работим с марки само от високо качество...

Образът в главите ни беше толкова ярък и завладяващ... Разбрахме, че трябва да осъществим този проект, който вече ни вълнуваше толкова дълбоко!

За половин година успяхме да открием идеалното помещение и да го ремонтираме по дизайнерски проект. Ели и д-р Ники преминаха редица курсове за квалификация.

Нашата мечта се превърна в реалност...

Интериорна снимката от Ellini ClinicИнтериорна снимка от фоайето на Ellini ClinicИнтериорна снимка от ELLINI ClinicИнтериорна снимка от кабинета на др. Никол Кондакова

Визия, цели, предимства

С ежедневната си отдаденост на това, което правим, ние се стремим да помогнем на все повече и повече хора да се чувстват добре в своята кожа и да придобият комфорта и самочувствието, които заслужават. Нашата визия е да превърнем естетичен център ELLINI в най-предпочитания и реномиран център за разкрасяващи и подмладяващи процедури в региона.

Интериорна снимка от кабинета на др. Никол Кондакова
ELLINI

За д-р Никол Кондакова

+359 89 897 2121
Д-р Никол Кондакова

Обича да претворява всичко около себе си през призмата на красотата. Никол е родом от Първомай и завършва езикова гимназия в Хасково. След това заминава да усъвършенства английския си в Лондон. Завръща се в България, за да завърши хуманна медицина в МУ Пловдив през 2016 г. Оттогава тя активно практикува своята професия. Паралелно с това преминава през многобройни международни курсове за естетични процедури: поставяне на ботокс, филъри, плазмолифтинг и други, защото вярва, че добрият лекар трябва винаги да е в течение на най-новите изследвания, техники и процедури. Същевременно, д-р Кондакова е отдадена майка на две деца. Въпреки натовареното ежедневие, тя винаги е отделяла време да поддържа своята безупречна визия, защото за нея естетиката е начин на живот. Д-р Кондакова е една от основателките на ELLINI Aesthetics

Елена Иванова

За Елена Иванова

+359 87 786 6096

Тя е съпруга, майка и жена с кариера. Образованието ѝ е в няколко направления - колкото различни, толкова и ценни за нейното кариерно развитие. Учила е геодезия, компютърни технологии, счетоводство, здравен мениджмънт. В първите десет години от професионалния си път, тя управлява собствен бизнес. От 2012 година, в продължение на 9 години, ръководи информационния отдел на УМБАЛ Еврохоспитал в Пловдив. Паралелно с успешното си кариерно развитие, Ели развива задълбочен интерес в областта на козметиката и полуперманентния грим. Тя вярва, че за да има развитие, човек трябва да излезе от зоната си на комфорт. Ето защо решава да остави зад гърба си успешна административна кариера, за да се посвети изцяло на своята страст: козметиката. Ели е една от основателките на ELLINI Aesthetics, където отговаря за козметичните процедури, микроблейдинг и микропигментация.

Нашият екип

Д-р Десислава Димитрова

д-р Десислава Димитрова

Д-р Десислава Димитрова е гастроентеролог и хомеопат с богат опит. Тя завършва медицина през 2014 г., когато започва своята медицинска кариера. В последствие придобива специалост гастроентерология и хепатология и допълнителна квалификация като лекар-хомеопат от Европейската школа по Клинична хомеопатия. Сертифицирана в областта на ехографията и ендоскопските изследвания, д-р Димитрова често посещава семинари, конгреси и обучения в България и чужбина. Член е на редица организации: Българско дружество по гастроентерология, на Европейската асоциация за ултразвук в медицината, на Българското и Европейското дружество по неврогастроентерология и мотилитет, а също така е част от Управителния съвет на Асоциацията на младите хепатогастроентеролози. Д-р Димитрова работи активно в областта на функционалните състояния на стомашно-чревния тракт, които са водещи при хора в млада и активна възраст. В търсене на най-доброто за пациента, тя допълва традиционните медицински знания и умения с алтернативни методи на диагностика и лечение: биорезонанс, хомеопатия и терапия с цветни есенции на д-р Бах.

Д-р Траянова

д-р Емилия Траянова

Тя е дипломиран дерматолог, щастлива съпруга и майка на три деца. Родена е в гр. Шумен, където получава основното си образование. Завършва медицина в Медицински Университет - Пловдив, а в последствие придобива специалност "Кожни и венерически болести". Допълнително специализира "Анестезиология и интензивно лечение". Д-р Траянова е Член на Българското дерматологично дружество и участник в множество научни форуми. Тя силно се интересува от областите естетична дерматология, детска дерматология и онкодерматология. Д-р Траянова вярва, че здравето и естетиката са задължителни парченца от пъзела на щастливия и пълноценен живот!

Борижар Цонков - рехабилитатор

Божидар Цонков

Божидар Цонков е рехабилитатор и кинезитерапевт, който в свободното си време обича да покорява планински върхове и да чете психологическа литература. През 2014 г. Божидар придобива професионален бакалавър "Рехабилитация" в Медицински колеж - Пловдив и веднага започва да практикува професията си. По-късно завършва магистратура "Рехабилитация, морелечение, уелнес и СПА" в Медицински университет гр. Варна. В дългогодишната си практика, Божидар натрупва богат опит в областите на рехабилитацията и кинезитерапията, а през 2017 г. преподава курсове по масаж в к.к. Слънчев бряг. Божидар вярва в индивидуалния подход и профилактиката, защото проблемите се решават най-лесно в зародиш.

Специални предложения

Всяка от процедурите, които предлагаме в ELLINI Aesthetics е щателно проучена от нас и доказано ефективна. Но за истинския „Уау“ ефект, трябва да се използва цялостен подход. Ето защо ние разработихме няколко специални предложения - комбинации от процедури, с които да се почувствате наистина страхотно в своята кожа!

Перфектно контурирани устни с помощта на филър от ELLINI

Мезотерапия за очи с всеки поставен филър

Лятото поставя кожата ни пред сериозни изпитания. Вредните влияния на външната среда се отразяват особено зле върху нежната кожа около очите ни. Ето защо през месец август предлагаме специален летен пакет: с всеки поставен филър получавате безплатно мезотерапия за очи.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация