Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!

Информация за проблема

Проучванията сочат, че повече от 50% от хората не харесват носа си. Някои хора искат да премахнат гърбицата, други биха желали да повдигнат върха, трети пък да добавят обем в основата на носа. Почти всички те казват, че формата на носа влияе негативно на самочувствието им.

Първото решение на този проблем, за което се сещат всички, е пластичната операция. Действително тя е ефективен метод за справяне с проблема. Операцията обаче е инвазивен метод, който има дълъг период на възстановяване, крие рискове и е необратим. За щастие съвременната дерматология предлага неопративни алтернативи, които могат да бъдат също толкова ефективни, а същевременно са много по-безопасни.

Решения

Филър

Поставянето на хиалуронов филър възстановява нормалния хидробаланс на кожата и същевременно я стимулира да произвежда собствен колаген. Така релефът на кожата се изглажда, загубеният обем се възстановява, лицето се скулптира, увеличават се и се контурират устните.

Мезо конци

Тредлифтингът с мезо конци е напълно безболезнена и минимално инвазивна съвременна алтернатива на хирургичния лифтинг.

Често задавани въпроси за корекцията на носа

Какви корекции на носа могат да се направят неоперативно?

Неоперативната ринопластика е ефективен и щадящ метод на корекция, който може да се  използва успешно за:

• Намаляване на гърбица
• Изправяне на носа
• Повдигане на върха и оформянето му
• Придаване на обем в основата на носа

Разбира се, при все предимствата си, този тип корекция на носа има и своите ограничения: той не може да се използва за намаляване размера на носа.

Постоянни ли са резултатите от корекцията на носа с филър рили мезо конци?

Не - и това е едно от предимствата на процеудрата пред оперативната ринопластика: резултатите са обратими. Това означава, че след време можете да изберете да я повторите или да предпочетете все пак да запазите естествената форма на своя нос. Постигнатият ефект от оформяне на носа с филър или мезо конци е сравнително дълготраен. Обичайно се запазва между 1 и 2 години – в зависимост от вашия метаболизъм и начин на живот.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация