Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
03
проблеми и решения

Дехидратирани устни

Информация за проблема

Един от най-често срещаните проблеми – както при мъжете, така и при жените, се дехидратацията на устните. Тя се дължи на няколко фактора. Първият от тях е цялостната дехидратация на тялото. Когато тялото има нужда от повече вода, един от първите видими признаци е изсушаването на устните. Друг фактор са сезонните влияния. Честото излагане на сух или студен вятър също изсушава деликатната кожа на устните, което води до напукване и лющене. В стремежа си да облекчим тези симптоми, често облизваме устните си, но това за съжаление има обратен ефект. Устните стават още по-сухи, напукани и губят обема си.

Решения

Хиалуронов филър

Поставянето на хиалуронов филър възстановява нормалния хидробаланс на кожата и същевременно я стимулира да произвежда собствен колаген. Така релефът на кожата се изглажда, загубеният обем се възстановява, лицето се скулптира, увеличават се и се контурират устните.

Често задавани въпроси

Филърите не са ли за уголемяване на устните?

Да, но не само. Хиалуроновата киселина, която се съдържа във филъра е вещество, което се синтезира по естествен път в тялото. Тя е отговорна за задържането на вода в кожата. Това е причината хиалуроновият филър да е перфектното средство за рехидратиране на устните. А дали да бъде увеличен естественият обем на устните или не – решавате вие. В зависимост от вашето желание, д-р Кондакова ще постави количеството хиалуронова киселина, което да постигне перфектния резултат.

Как да предотвратя дехидратацията на устните ми?

На първо място е важно да пиете достатъчно количество вода. Използвайте хидратиращ балсам за устни със слънцезащитен фактор – особено през студените месеци. Това ще подхрани кожата и съвременно ще я защити от вредното влияние на ултравиолетовите лъчи.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация