Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотен или RF лифтинг е съвременен метод, чрез който по естествен и безболезнен начин да подобрите еластичността, структурата и вида на вашата кожа.

Какво е радиочестотен лифтинг?

Многополярният RF лифтинг е процедура, при която посредством високочестотен ток (1 до 9 MHz) в кожата се генерира топлина. В различните слоеве на кожата затоплянето е различно. На повърхността температурата се ограничава до около 40°C, а в дълбочина може да достигне 60°C. Това разширява кръвоносните съдове и подобрява кръвоснабдяването и обмяната, разрушава колагенните влакна и предизвиква фибробластите да синтезират нов колаген и еластин. Резултатът е силен стягащ ефект. Кожата се уплътнява и се увеличава нейната еластичност. Същевременно топлината спомага разграждането на мастните тъкани, което прави процедурата изключително подходяща при третиране на несъвършенства като целулит и двойна брадичка.

Процедурата има множество предимства. Тя е безболезнена, безопасна и ефективна. Същевременно, ефектът ѝ не се ограничава във визуалното подобрение на кожата: в нея се случват качествени структурни промени, които я подмладяват на клетъчно ниво.

Ефект

Ефектът от радиочестотната терапия започва да се забелязва веднага след първата процедура и продължава да се разгръща между седмица и месец по-късно. Изчезват фините линии, а по-дълбоките бръчки стават по-незабележими. Стяга се контурът на лицето. Кожата придобива свежо младежко излъчване.

Практиката е установила, че за да бъдат постигнати трайни резултати е препоръчително да се започне с интензивен курс от 4-6 терапии, които се извършват на всеки 2 седмици. След постигане на желания резултат, се препоръчват поддържащи терапии два пъти годишно.

Приложение

Процедурата се препоръчва за всеки, който желае да оформи контура на лицето си, да подмлади своята кожа и да постигне лифтинг ефект, без да нарушава ритъма на ежедневните си ангажименти. Тя е особено подходяща при:

• Отпусната кожа, загубила своята еластичност
• Фини линии или по-дълбоки бръчки
• Двойна брадичка
• Целулит

Предимство на процедурата е, че тя може да бъде използвана още преди появата на първите белези на възрастта. В този случай тя допринася за значително забавяне процесите на стареене.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

ProFacial Logo

ProFacial

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Цената за радиочестотен лифтинг в ELLINI Aesthetics ще откриете в нашия актуален ценоразпис

Възстановяване и противопоказания

RF лифтингът не изисква време за възстановяване. Процедурата може да бъде прилагана през цялата година. Тя е безболезнена и изключително безопасна, като веднага след нея можете да се върнете към ежедневните си ангажименти. Тази терапия почти не предизвиква нежелани странични ефекти. В много редки случаи може да се получи зачервяване, което отминава в рамките на 1-2 часа.
Поради употребата на слаб ток, радиочестотният лифтинг не се препоръчва при:

• Пациенти, които имат пейсмейкър, метални устройства или метални импланти в кожата и тялото си;
• Бременни или кърмещи жени.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация