Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Ултразвук за чувствителна кожа

Ултразвуковата терапия е изключително щадящ и деликатен начин да се погрижите за своята кожа. Ето защо процедурата е подходяща за всички типове кожа – дори за най-чувствителните.

Какво е ултразвукова терапия?

Ултразвуковата терапия е козметичен метод, който използва звукови вълни с висока честота (над 1 MHz). Ултразвукът има двупосочен ефект. От една страна, вибрациите стимулират клетъчните процеси: подобряват кръвообращението и обмяната на веществата, стимулират регенерацията и мускулния тонус, действат бактерицидно. От друга страна процедурата позволява проникването на вещества и активни съставки в дълбоките слоеве на кожата чрез явлението ултрафонофореза. Именно това съчетание между благоприятния ефект на ултразвука, усилен от активните съставки на използваните продукти, прави терапията толкова високоефективна. Същевременно ултразвуковата терапия е много нежен и щадящ метод. Това я прави подходяща дори за най-чувствителните типове кожа.

Ефект

Веднага след процедурата кожата има видимо по-свеж и здрав вид. Мазните и акнеични кожи се почистват дълбоко, благодарение на бактерицидното действие и деликатната ексфолиация. Сухите кожи се хидратират в дълбочина, стимулира се производството на колаген и еластин, което постепенно започва да заглажда фините линии и бръчките. Чувствителните кожи се успокояват и тонизират.

Трябва да имате предвид, че както при всички козметични процедури, качественото дългосрочно подобрение е резултат от кумулативния ефект при регулярно прилагане на терапията. Кожата е органът, който ни защитава от външните фактори и ежедневно е подложена на безброй вредни влияния. За да бъде здрава и да запази максимално дълго своя младежки вид, тя има нужда от редовна грижа.

Приложение

Поради своето разнообразно благотворно влияние, ултразвуковата терапия има широк спектър на приложение. Тя се използва при:

• Бръчки
• Отпускане на кожата
• Суха кожа
• Бледа кожа с намалена циркулация
• Замърсена кожа
• Акне
• Белези

Тъй като състоянията, които се повлияват добре от ултразвука са толкова различни, свържете се с нас, за да обсъдим вашите лични цели. Нашите специалисти ще отговорят на всички въпроси и ще препоръчат индивидуален курс от терапии, чрез който да постигнете желаните резултати.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

ProFacial Logo

ProFacial

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Цената за ултразвукова терапия ще откриете в нашия актуален ценоразпис

Възстановяване и Противопоказания

Ултразвуковата терапия е щадяща, напълно безопасна процедура и е подходяща за всеки тип кожа – дори ако тя е силно чувствителна. В много редки случаи се появяват минимални зачервявания по време на манипулацията, които изчезват бързо след нейното приключване.
Процедурата не е препоръчителна, ако имате:

• Херпес или екзема
• Инфекциозни заболявания
• Отоци на лицето

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация