Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
03
проблеми и решения

Загуба на мастна тъкан в скулите

Жена с красива кожа

Информация за проблема

Постепенното намаляване на мастна тъкан в скулите е изменение, което се наблюдава естествено с напредване на възрастта. Този процес може да бъде ускорен от бързо отслабване, или от някои болести. В резултат на това се губи обемът на лицето, кожата изглежда повяхнала, появяват се бръчки. Кожата ви издава умора и стрес. Този феномен лесно може да бъде коригиран с помощта на съвременните техники на козметологията.

Решения

Хиалуронов филър

Поставянето на хиалуронов филър възстановява нормалния хидробаланс на кожата и същевременно я стимулира да произвежда собствен колаген. Така релефът на кожата се изглажда, загубеният обем се възстановява, лицето се скулптира, увеличават се и се контурират устните.

Често задавани въпроси

На какви болести е признак загубата на мастна тъкан?

Вярно е, че загубата на мастна тъкан в скулите би могла да бъде признак на определени заболявания. Те включват: инсулинова резистентност, метаболитен синдром, хронична обструктивна белодробна болест (ХОББ), анорексия, високо ниво на липиди в кръвта и други по-рядко срещани синдроми. Все пак в повечето случаи това е просто резултат от преминаващото време и естествените процеси на стареене в тялото. Ако въпреки това се притеснявате, че страдате от нещо по-сериозно, задължително се обърнете към компетентен лекар, който да ви консултира.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация