Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Микропигментация

Искате ли да изглеждате винаги безупречно, без да се налага да прекарвате дълго време пред огледалото? Микропигментацията може да бъде правилното решение за вас.

Какво е микропигментация?

Микропигментацията е техника за полуперманентен грим. До известна степен тя наподобява козметична татуировка, но пигментът се въвежда по-плитко, в повърхностния слой на кожата. Това прави процедурата по-безболезнена и обратима. Микропигментацията има сравнително широко приложение: може да се използва за оцветяване и подчертаване на устни, вежди или очна линия. В ELLINI Aesthetics предлагаме няколко типа микропигментация с пигменти от Goldeneye.

Вежди омбре

Омбре техниката представлява употребата на различни оттенъци на цвета за постигането на 3D ефект и обем.

Powder brow - Вежди “пудра”

Тази техника отново използва ефекта на светлосянка. Той се постига с един цвят, като точиците се нанасят с по-голяма или по-малка гъстота. Резултатът наподобява гримиране с пудра, откъдето идва и името.

Устни акварел

Най-характерното на тази техника е, че не използва контур. Точно както акварелната техника за рисуване, акварелната микропигментация на устни използва плавно преливане на цветовете, по-тъмни в края и по-светли в центъра.

Ефект

Ефектът от процедурата е видим веднага. Точно както и при другите видове полуперманентен грим, процесът на оздравяване включва няколко етапа, при които цветът се променя. В първите дни потъмнява, в последствие изсветлява значително, докато достигне финалния нюанс около 3-4 седмици след първоначалната процедура. За перфектен и дълготраен резултат се препоръчва да се направи ретуш между 4 и 6 седмици след първоначалната процедура.

Устойчивост

Резултатът от техниката микропигментация е дълготраен. Този период зависи от различни фактори, включително типа на вашата кожа, начинът ви на живот, активността ви и грижата за вашата кожа. Най-често ефектът от микропигментацията продължава между 1 и 3 години.

Възстановяване

Както и при микроблейдинга, качеството и дълготрайността на резултата зависи до голяма степен от грижата, която полагате за третираната област в периода на възстановяване.

Веднага след процедурата е възможно да се получат зачервявания и кожата да бъде раздразнена. Ето защо е важно да избягвате излагането на директна слънчева светлина и агресивни козметични продукти. В първите 10 дни от заздравяването е препоръчително да промивате третираната зона и да нанасяте подходящ възстановяващ крем. Изчерпателни напътствия за правилната грижа в процеса на възстановяване ще получите от Ели след процедурата.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

Seoulin Medicare

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

ProFacial

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Ще откриете цената за микропигментация на устни или вежди в актуалния ценоразпис на ELLINI Aesthetics.

Противопоказания

Микропигментацията не се препоръчва при следните случаи:

• При бременност и кърмене
• Ако имате хиперпигментация
• Ако приемате разредители на кръвта
• При диабет
• При псориазис в третираната зона
• При автоимунни заболявания
• Ако имате анемия - в този случай е възможно пигментът да не се задържи
• Ако преминавате курс на химиотерапия

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация