Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Скин бустър

Скин бустерите (Skin booster) са новият начин да хидратирате своята кожа в дълбочина, възвръщайки нейната свежест, еластичност и блясък.

Какво е скин бустер?

Скин бустерите са инжекционни продукти, съставени от частично стабилизирана хиалуронова киселина. Те “подпомагат” (boost - англ.) кожата да възстанови своя воден баланс и плътност и по този начин възвръщат нейния свеж и младежки вид. Слабото омрежване на хиалуроновата киселина осигурява бавно усвояване на продукта и дълготрайни резултати:  плътност, еластичност, продължителна хидратация и гладка текстура на кожата.

Как действа скин бустерът?

Хиалуроновата киселина е полизахарид, естествено синтезиран от тялото, който се намира във високи концентрации в кожата и съединителната тъкан. Неговите полимери се свързват с водата, като по този начин подпомагат хидратацията и еластичността на кожата. Ето защо забавения синтез на хиалуронова киселина с възрастта води до дехидратация и поява на бръчки.

Продуктът се въвежда в дермата с помощта на много тънка игла - точно както при класическата иглена мезотерапия. Множеството убождания механично стимулират възстановителните процеси и колагеногенезата в кожата. Въведената в дермата частично стабилизирана хиалуронова киселина започва да се свързва с молекулите вода. Този процес протича постепенно, в рамките на няколко седмици, като хидратира кожата в дълбочина, възстановява нейния обем, подобрява тургора и изглажда фините линии и бръчки.

Ефект

Поради своя механизъм на действие, първите признаци от поставянето на скин бустер са забележими няколко дни след процедурата. С течение на времето и постепенното усвояване на продукта от кожата, ефектът се засилва. За постигане на оптимални резултати е препоръчително да се направи курс от 3 процедури с интервал около месец.

Приложение

Независимо дали просто искате да хидратирате в дълбочина, или имате зряла кожа, която се нуждае от специална грижа - скин бустерите са продукт, с който ефективно да забавите хода на времето. Те са подходящ избор при:

• Първи признаци на стареене
• Фини линии и бръчки
• Тънка и суха кожа
• Загуба на еластичност
• Тъмни кръгове под очите
• Слънчеви увреждания

Устойчивост

Едно от нещата, които различават скин бустерите от другите видове инжекционни процедури е, че съдържащата се в тях хиалуронова киселина е частично стабилизирана. Поради това продуктът се усвоява от кожата бавно и постепенно. Ето защо резултатите от терапията са устойчиви и дълготрайни. В зависимост от вашия начин на живот и метаболизъм, благотворното влияние на хиалуроновата киселина може да се задържи от 4 до 6 месеца.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

Seoulin Medicare

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

ProFacial

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Цената за скин бустер ще откриете в нашия актуален ценоразпис:

Възстановяване и Противопоказания

Скин бустерите са уникална концепция, която набира бързо популярност заради лекотата, с която процедурата се понася от пациентите. Скин бустерите се въвеждат в кожата с изключително тънка игла, което прави процедурата максимално безопасна и минимизира времето за възстановяване.
Процедурата не се препоръчва в следните случаи:

• При бременност и кърмене;
• При заболявания в остра фаза;
• При инфекции в третираната зона.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация