Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Мезоконци

Търсите ефекта на хирургически фейслифт, но без болката и дългия възстановителен период? На помощ идват мезоконците – съвременната алтернатива на хирургичния лифтинг.

Какво е тредлифтинг с мезоконци?

Това е революционен съвременен метод за неоперативен лифтинг, разработен в Азия. Лесното му приложение, ефективността му, както и бързото възстановяване скоро го превръщат в световен феномен, който все по-често замества пластичните хирургични интервенции. Процедурата се извършва с помощта на система от специален биоразградим конец, „вдянат“ в отвора на медицинска игла, чрез която той се поставя в кожата.

Конецът е направен от полидиоксанон – материал, който от много време се използва в хирургията и в рамките на 4-8 месеца напълно се резорбира от тялото. Този материал се разгражда до въглероден диоксид и вода и това го прави напълно безопасен за употреба, без притеснения за алергични реакции. Иглите, използвани за тредлифтинг също са специални – атравматични. Изработени са от медицинска стомана, гъвкави и лазерно наточени с определен профил, така че почти да не създават дискомфорт при употреба.

Ефект

Веднага след поставянето им, конците механично повдигат тъканите. Ето защо първоначалният ефект е видим веднага след процедурата. Кожата възприема конците като чуждо тяло и това активира нейните защитни функции. Стимулира се кръвообращението, тялото започва да произвежда повече колаген и еластин, които обгръщат конците. Поради това, първоначалното въздействие се засилва многократно в процеса на резорбиране на конците. След пълното резорбиране, новите колагенови и еластични влакна запазват постигнатия резултат дългосрочно.

Устойчивост

Ефектът от лифтинга с мезоконци е дълготраен – продължава между 1 и 2 години – в зависимост от метаболизма на пациента. Процедурата успешно може да се комбинира с други подмладяващи процедури като ботокс, мезотерапии, като е препоръчително те да го предшестват поне с 2-3 седмици. Изключително подходящо е съчетаването ѝ с PRP терапия и други процедури, които стимулират производството на колаген. По този начин може значително да бъде подобрен постигнатия резултат.

Приложение

Процедурата може да бъде приложена във всички области, в които е необходимо стягане на кожата. Най-често се прилага за лифтинг в областта на лицето и шията. Това е прекрасен вариант за повдигане на вежди, изглаждане на средно дълбоки или дълбоки бръчки, стягане на контура на лицето. Напоследък тя все повече добива популярност и като средство за борба с отпускането на корема и кожата на ръцете, а също така за стягане и повдигане на дупето.

Възстановяване

Възстановяването трае около седмица. В това време е препоръчително да се избягват силните мимики и консумацията на твърда храна, която изисква силни дъвкателни движения. В първия месец след процедурата избягвайте масаж на третираните зони. До 2 месеца след процедурата избягвайте апаратните и инжекционните процедури.
Макар терапията като цяло да се възприема много добре от повечето хора, в редки случаи е възможно да се появят нежелани реакции, включващи кръвоизливи, болезненост и подуване в третираните зони.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

Seoulin Medicare

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

ProFacial

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Тредлифтингът с мезоконци е процедура, която изисква строго индивидуален подход. Цената ѝ варира в зависимост от броя и вида на конците, необходими за постигане на желания резултат. Подробности може да откриете в актуалния ни ценоразпис, а консултация с наш специалист ще даде точни отговори на всички ваши въпроси.

Противопоказания

Методът не се препоръчва при наличие на следните състояния:

• автоимунни заболявания
• диабет
• злокачествени образувания
• остри инфекции и хронични заболявания
• увреждания на кожата в областта на корекцията
• бременност и кърмене
• наличие на небиоразградими филъри

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация