Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Водно дермабразио

Комбинация от вакуум и микрокапчици флорални води и серуми, която нежно почиства в дълбочина, хидратира и подхранва вашата кожа.

Какво е хидродермабразио?

Водно или хидродермабразио е иновативна апаратна процедура за грижа на кожата. Апаратът изстрелва струя миниатюрни капчици от флорални води или специално разработени серуми, които после засмуква с контролиран вакуум. Процедурата протича на три етапа, по време на които се постигат различни цели. При първия етап нежно се ексфолират мъртвите клетки от повърхностния слой на кожата, без да се използват абразивни частици.

При втората стъпка (особено препоръчителна при проблемна или акнеична кожа), чрез вакуум се екстрахират нечистотиите от порите и се премахват комедоните. Този метод е изключително щадящ за кожата и за разлика от ръчната екстракция, не предизвиква зачервявания. Ето защо е препоръчителен за много чувствителна кожа.

При третата и финална стъпка, апаратът се използва, за да въведе в кожата подхранващи вещества и да я хидратира в дълбочина след ексфолиацията.

Ефект

Ефектът от процедурата е забележителен и видим веднага! Кожата е изключително чиста, с изравнен тен, обновена и дълбоко хидратирана. Нежният вакуум стимулира кръвообращението и синтеза на колаген, което в дългосрочен план помага за регенерацията на кожата и нейното младежко излъчване. Водното дермабразио е страхотна терапия, с която регулярно да поддържате своята кожа жизнена и сияеща.

Приложение

Поради това, че тя е изключително деликатна и щадяща, процедурата може да се прилага през всеки сезон. Тя е подходяща и безопасна за всички възрасти и типове кожа. Препоръчва се за третиране на разнообразни проблеми, включително:

• Неравен тен или текстура на кожата
• Акне и белези
• Повяхнала кожа
• Фини линии
• Запушени или разширени пори
• Комедони

При проблемна кожа се препоръчва курс от всяка седмица до постигане на желания резултат. Ако досега не сте се грижили редовно за своята кожа, препоръчваме да започнете с интензивен курс от 4 терапии в рамките на 2 месеца, след което да преминете към поддържащи процедури веднъж месечно. Ако прилагате последователно тази процедура, с течение на времето ще усетите как кожата ви става трайно по-мека, хидратирана и подмладена.

Възстановяване

За разлика от класическата ръчна екстракция, хидродермабразиото е значително по-щадящо: няма болка или зачервявания. Ето защо процедурата не изисква възстановителен период и веднага след нея можете да продължите с ежедневните си ангажименти.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

ProFacial Logo

ProFacial

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Цената за водно дермабразио ще откриете в нашия актуален ценоразпис

Противопоказания

Инжектирането на ботокс не може да бъде приложено при:

• възпаление на кожата в областта на инжектиране
• наличие на операции, променили структурата на мускула, в който ще се инжектира
• глаукома
• хемофилия (затруднено кръвосъсирване)
• грипни състояния и прием на антибиотици
• диабет
• пациенти с невромускулни и автоимунни заболявания, като множествена склероза
• хора, приемащи следните групи лекарства: аминогликозидни антибиотици, калциеви блокери, хинин, пенициламин
• бременни и кърмещи жени

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация