Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
03
проблеми и решения

Двойна брадичка

Питали ли сте се на какво се дължи появата на двойна брадичка? Открийте отговора на този и други въпроси, както и някои възможни решения на проблема.

Информация за проблема

Двойната брадичка е проблем, с който почти всеки от нас се сблъсква рано или късно. Появяването му може да бъде причинено от генетична предразположеност, напълняване, отпускането на мускулите и загубата на еластичност на кожата, които са резултат от напредването на възрастта. Резултатът е, че лицето губи своя контур и младежкото си излъчване.

Решения

Хиалуронов филър

Поставянето на хиалуронов филър възстановява нормалния хидробаланс на кожата и същевременно я стимулира да произвежда собствен колаген. Така релефът на кожата се изглажда, загубеният обем се възстановява, лицето се скулптира, увеличават се и се контурират устните.

Радиочестотен лифтинг

Радиочестотният лифтинг е безболезнен и ефективен метод за подмладяване и стягане на кожата чрез радио вълни.

Често задавани въпроси за двойната брадичка

Може ли двойната брадичка да се премахне само с помощта на упражнения?

Би било прекрасно, но за съжаление това не е възможно. Може би често сте виждали статии с упражнения за премахване на двойната брадичка или различни уреди и превръзки със същата цел. Истината е, че тези методи не влияят на причините за поява на състоянието и поради това не са особено ефективни.

Двойната брадичка не се ли появява само ако има излишни килограми?

Всъщност, както вече споменахме, причините за появата на този козметичен недостатък са много и повечето от тях не са свързани с теглото.

Необходимо ли е да си направя операция, за да премахна двойната брадичка?

Не! Пластичната хирургия е ефективен, но силно инвазивен метод за корекция на естетични недостатъци. За щастие съвременната дерматология се развива изключително бързо и предлага все по-ефикасни и достъпни решения за този проблем, които няма да нарушат вашия ритъм на живот.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация