Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
03
проблеми и решения

Тъмни кръгове под очите

Информация за проблема

Зоната около очите е една от най-деликатните зони на тялото. Тук кожата е тънка и нежна, което я прави изключително чувствителна към негативните влияния на ежедневния стрес и околната среда. Тъмните кръгове и подпухването са един от първите признаци на нездравословния начин на живот, а също и на някои здравословни проблеми като лошо кръвоснабдяване, силна дехидратация, заболявания на щитовидната жлеза, изтъняване на кожата и намалено производство на колаген. Като добавим в картинката и генетична предразположеност към проблема, често се оказва, че това козметично несъвършенство може да бъде доста упорито. Ето защо борбата с него трябва да бъде последователна и неуморна. За щастие, съвременната дерматология предлага все по-ефективни методи за борба с тъмните кръгове и подпухването на околоочната зона.

Решения

Терапия против тъмни кръгове и торбички FILLMED

Околоочният контур е най-деликатната зона от нашето лице и има нужда от по-специално отношение. Тази терапия предизвиква лимфен дренаж и подобряваща мощно кръвообращението. Ефективна е при всички проблеми, засягащи околоочния контур - тъмни кръгове, торбички под очите и бръчки.

Бустер

Скин бустерът е медицински продукт за подмладяване, хидратация и стягане на кожата. С помощта на частично стабилизирана хиалуронова киселина, той ефективно възстановява сухата, уморена, загубила свежестта си кожа.

Често задавани въпроси

Как да премахна тъмните кръгове?

Едни от най-честите причини за появата на подпухналост и тъмни кръгове са резултат от ежедневния стрес, хроничното недоспиване и нездравословна диета. Важна роля играят и генетичните фактори. Всичко това прави тъмните кръгове доста упорит проблем. Ето защо ефективното решение е комплексно. То започва със здравословен начин на живот: достатъчно почивка, по-малко стрес в ежедневието, достатъчно количество вода и балансиран хранителен режим. Втора стъпка са интензивните терапии за борба с тъмните кръгове и торбички под очите, провеждани с професионална козметика и апаратура. Финалният елемент е ежедневната грижа в домашни условия с подходяща козметика. Чрез цялостен подход ще постигнете максимално добри резултати, които ще запазите дълготрайно.

Кои храни и напитки влияят отрицателно на кожата в околоочната зона?

Отговорът едва ли ще ви изненада. Почти всички вредни хранителни навици имат пръст и в появата на тъмни кръгове и торбички под очите. Те включват: консумацията на алкохол и газирани напитки, твърде солени храни, сладкиши и рафинирана захар, мазни храни. Звучи клиширано, но е  истина: здравето и красотата започват отвътре навън.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация