Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Диамантено микродермабразио

Диамантеното микродермабразио е деликатен метод за подмладяване на кожата чрез механична ексфолиация, който постига незабавни резултати.

Какво е микродермабразио?

Това е вид механичен пилинг, въведен за пръв път през 1989 г. Първоначалното приложение на процедурата било да лекува белези от изгаряния по кожата. С течение на времето обаче лекарите забелязали и други положителни ефекти върху кожата на своите пациенти.

По време на процедурата нежно се ексфолират около 20 микрона от най-горния слой на кожата (епидермиса). Съществуват различни видове микродермабразио, в зависимост от метода на ексфолиране. При диамантеното микродермабразио това става с помощта апликатор с диамантен накрайник и нежен вакуум. Вакуумната струя нежно масажира, а премахването на мъртвите клетки разкрива свежата кожа отдолу.

Ефект

Диамантеното микродермабразио премахва мъртвите кожни клетки, стимулира синтеза на колаген и еластин, ускорява производството на нови клетки. Козметичните продукти и активните вещества проникват значително по-добре след процедурата. Резултатите са видими веднага: кожата става свежа, еластична, с изравнен тен. След няколко процедури фините линии, белезите и малките несъвършенства по кожата са видимо заличени, а отворените и затворените комедони са значително по-малко.

Приложение

Тъй като микродермабразиото е много щадяща, неинвазивна козметична процедура, то може да се прилага във всяка възраст и при всички типове кожа – независимо дали тя е светла или тъмна, мазна или суха.
Процедурата се препоръчва:

• Като средство за забавяне признаците на стареене
• При лечение на акне
• За заличаване на стрии
• При хиперпигментация
• За изравняване на тена

Продължителността на процедурата е около 40-50 мин. Броят на процедурите и  интервалите между тях зависят от конкретния проблем, който се третира. Ако за пръв път се подлагате на тази процедура, най-често препоръчваме да започнете с курс от 4-5 процедури, в интервал от няколко седмици, след което да продължите с поддържаща терапия веднъж месечно. По този начин можете максимално да се възползвате от прогресивното действие на терапията.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

FILLMED

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

FILLMED

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

Ценоразпис

Дарсонвализацията е с фиксирана цена за процедура. Ще я откриете в актуалния ни ценоразпис

Възстановяване и противопоказания

Тъй като тази терапия е много деликатна и напълно безболезнена, тя не изисква възстановителен период и почти не се наблюдават нежелани странични ефекти. Понякога се появява усещане за опъване на кожата, което може да бъде облекчено с овлажняващ крем и много бързо отминава.

След процедурата е важно да избягвате директното излагане на слънце. Задължително нанесете слънцезащитен крем върху третираните участъци, като използвате комбинирана UVA и UVB защита с фактор минимум 25 SPF.

Диамантеното микродермабразио не се препоръчва при следните състояния:

• Активен херпес
• Брадавици
• Активна розацея
• Автоимунни заболявания
• Наскоро претърпяна лазерна операция
• Активна екзема, дерматит, псориазис
• Наличие на HIV, Хепатит В или С
• Нарушено кръвосъсирване

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация