Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Пилинги на FILLMED

Метод, използван още в древни времена, днес пилингът е модерно средство, чрез което с прецизен контрол могат да се заличат множество несъвършенства по кожата.

Какво е химичен пилинг?

Химичният пилинг е процедура, при която с помощта на различни комбинации и концентрации от киселини (често с растителен произход) се отстранява горният слой на кожата. По този начин ефективно се премахват дребните несъвършенства - пигментни петна, фини линии и бръчки. Порите се свиват, релефът се изглажда, а кожата придобива свежо младежко излъчване. Процедурата регулира стимулира и естествените процеси на регенерация на кожата.

В зависимост от третирания проблем, химичните пилинги могат да осъществят повърхностно, средно или дълбоко излющване на кожата. В съвременната дерматологията обаче се използват предимно повърхностни и в по-редки случаи средно дълбоки пилинги. Процедурата започва с подготовка на кожата, чрез нанасяне на специален продукт, който понижава pH на кожата. Следва нанасянето на основния пилинг в продължение на 3-6 минути. Финалната стъпка е неутрализирането на киселината. Използва се продукт със съдържание на сода бикарбонат и декстран сулфат, които прекратяват действието на пилинга, успокояват и имат деконгестантно действие.

Приложение

Пилингът може да се използва за решението на различни дерматологични проблеми. Според целения ефект се използва продукт с подходящо съдържание, комбинация и концентрация на киселини. В ELLINI Aesthetics се доверяваме на продуктите на FILLMED - медицинската серия козметика на реномираната френска марка Filorga. Предлагаме 3 вида пилинг:

Light Peel

Това е лек пилинг pH ≈3, който коригира фините линии и мътния тен на лицето. Той е деликатен и изключително подходящ за чувствителна кожа. Съдържа 20% пилинг комплекс от глюконолактон и бадемова киселина. Резултатът е блестяща кожа с видимо заличени фини линии.

Time Peel

Този пилинг е специално създаден, за да стегне контура на лицето и да изглади бръчките. Съдържа 50% пилинг комплекс от глюконолактон и гликолова киселина. Резултатът е блестящ, равномерен тен и гладка, стегната кожа.

Bright Peel

Това е пилинг, създаден за борбата с пигментните петна и неравния тен. Съдържа 50% пилинг комплекс от глюконолактон, фитикова, лимонена и гликолова киселина. Резултатът е блестящ, равномерен тен с намалена пигментация.

Ефект

Първоначалният ефект от химичния пилинг е видим веднага след процедурата, но благотворното въздействие от процедурата продължава да се разгръща в продължение на около седмица. За постигането на максимални резултати понякога е необходима серия от процедури в интервал от няколко седмици.

Възстановяване

В ELLINI Aesthetics редлагаме повърхностни химични пилинги, които нежно ексфолират само най-горния слой. Следователно възстановяването от процедурата е изключително кратко и безпроблемно. Все пак има някои важни неща, които трябва имате предивид след процедурата.

Тъй като новата кожа е изключително чувствителна, препоръчваме да избягвате излагането на слънце, а при излизане навън да използвате крем със слънцезащитен фактор SPF 50+. Това ще предпази вашата кожа от нежелателно пигментиране. Важно е да подхраните младата кожа с овлажняващи кремове и козметика с витамини, стимулираща регенерацията. Ако вече се чувствате объркани - не се безпокойте. Нашите специалисти ще ви обяснят всичко необходимо на място!

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

Seoulin Medicare

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

ProFacial

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Цената на процедурата зависи от третирания проблем и типа пилинг, който сте избрали. Актуалния ни ценоразпис ще откриете тук.

Противопоказания

Поради чувствителността на кожата към слънцето след процедурата, се препоръчва химическият пилинг да се прави през зимния сезон. Процедурата следва да се избягва, ако е налице някое от следните състояния:

• Раздразнена кожа
• Бременност и кърмене
• Дерматит
• Херпес симплекс в активна фаза
• Алергия към някои от компонентите на продукта

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация