Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Дарсонвал

Дарсонвалът е козметичен апарат, използващ високочестотен ток за третиране на акне, подобряване оросяването, еластичността и изравняване тена на кожата.

Какво е дарсонвализация?

Дарсонвализацията е процедура, при която се използва високочестотен променлив импулсен ток, преминаващ през стъклени тръбовидни електроди за третиране на кожни несъвършенства и подобряване на общия тонус на кожата на лицето и тялото. Това е изключително популярна козметична процедура с повече от 100 години история. Методът е наречен на френския физик Жак-Арсен д‘Арсонвал – първият изследовател на ефекта на високочестотния променлив ток върху човешкото тяло и основоположник на електротерапията в медицината.

Както и при [йонофорезата], идеята за употреба на ток върху кожата може да смути някои клиенти, но всъщност дарсонвализацията е напълно безопасна и не предизвиква неприятни усещания или нежелани странични ефекти. Напротив, процедурата има релаксиращ ефект върху тялото.

Ефект на процедурите с дарсонвал:

По време на процедурата токът дразни нервните окончания в кожата и предизвиква първоначално свиване, а после продължително разширяване на кръвоносните съдове. Така се засилва притокът на кръв, подобрява се обмяната на веществата, кръвното налягане спада. Тонусът на кожата се повишава, увеличава се нейната еластичност. Регулира се дейността на мастните жлези.
Под въздействието на високочестотния ток се образува озон, който има фунгицидно и антибактериално действие. Ето защо процедурата облекчава възпаленията и се прилага с голям успех при акнеична кожа, а също така подпомага заздравяването на затворени рани.

Дарсонвализацията създава топлинна реакция на колагеновите влакна, повишава клетъчната пропускливост, помага на козметичните продукти да проникнат по-добре в кожата, обогатява епителните клетки с кислород.

Резултатът е свежа, еластична кожа с регулиран хидролипиден баланс, добро кръвооросяване и свити пори. Процесите на стареене се забавят и се заглаждат фините линии. А генерираната топлина ви помага да се отпуснете качествено и да забравите за напрежението от забързаното ежедневие.

Приложение на терапията с дарсонвал

Дарсонвализацията е широко разпространена процедура, която се препоръчва при широк спектър от кожни проблеми:

• Акнеична кожа и кожни възпаления
• Вяла, суха отпусната кожа
• Кожни белези
• Фини линии и бръчки
• Бледа и анемична кожа
• Слаба и чуплива коса
• Пигментни петна
• Разширени пори

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

FILLMED

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

FILLMED

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

Ценоразпис

Дарсонвализацията е с фиксирана цена за процедура. Ще я откриете в актуалния ни ценоразпис

Възстановяване и Противопоказания на дарсонвализацията

Тъй като дарсонвализацията е неинвазивна напълно безопасна процедура, тя не изисква специални грижи или време за възстановяване. По време на процедурата е необходимо да свалите всичките си бижута и да нямате контакт с метални предмети.

Процедурата не се прилага при:

• Бременност
• Епилепсия
• Отворени рани
• Анемия и други кръвни заболявания
• Психични разстройства
• Пейсмейкър или сърдечно-съдови заболявания
• Висока температура
• Онкологични заболявания
• Туберкулоза

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация