Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Лазерна епилация

Търсите начин, по който да запазите гладката кожа, без да губите време всеки ден под душа? Лазерната епилация е перфектното решение.

Какво е лазерна епилация?

Лазерната епилация е дълготраен метод за обезкосмяване, при който с помощта на прецизно насочена светлина с различна дължина на вълната се разрушава косменият фоликул. По време на терапията лазерната светлина се поглъща от пигмента меланин в косъма и чрез него достига стволовите клетки на фоликула, където се трансформира в топлина и ги разрушава. Това успешно премахва косъма и пречи на неговата повторна поява. По този начин лазерната епилация постига изключително задоволителни и дълготрайни резултати.

Апарат Fotora Triple Laser

Апаратите за лазерна епилация обичайно се разганичават на три типа, според дължината на вълната, която използват. При правилна употреба и трите типа апарати са безопасни за всички типове кожа, но не са ефективни във всички случаи. Апаратите с дължина 755nm се използват при светли кожи с фини косми, 808nm - ефективни при дебели и тъмни косми, а 1064nm е подходящ за третиране на тъмна кожа.

За постигане на максимална ефективност при процедурите, ние се доверихме на FOTORA TRIPLE LASER - една от най-успешните технологии за лазерна епилация. Системата използва висококачествени японски компоненти и интегрира трите различни дължини на вълната, приложими за процедурата. Всеки тип светлина достига на различна дълбочина в тъканта и до различни структури в космения фоликул. Така в най-голяма степен може да се гарантира високоефективното и безболезнено третиране при всеки цвят на кожата и структура на косъма. Мощната охлаждаща технология на сапфирения кристал осигурява безболезнена и 100% комфортна епилация.

Fotora Triple Laser може да се използва дори и през лятото, включително и при кожа с тен.

Приложение

Лазерната епилация е подходяща за обезкосмяване на всички части на лицето и тялото. Тя ефективно премахва космите в активна фаза на развитие. Премахва успешно врасналите косми. Освен премахване на нежеланото окосмяване, лазерната процедура има допълнителни благоприятни ефекти. Тя стяга порите, избелва и омекотява кожата, засилва метаболизма и изхвърля токсините.

Ефект

Резултатите при лазерната епилация се постигат постепенно. Необходими са няколко процедури с разстояние от 30-90 дни между тях, в зависимост от третираната зона. Броят процедури, необходими за постигане на задоволителен и дълготраен ефект е индивидуален, но най-често варира между 6 и 8.

Устойчивост

Дълготрайността на лазерната епилация е индивидуална и зависи от няколко фактора: вида косъм и цвета на кожата, хормоналният баланс, дълбочината на разположение на космения фоликул, възрастта. Практиката показва, че ефектът от лазерна епилация е значително по-дълготраен при хора над 40 години.

Изключително важно за успеха на терапията е също така да спазвате стриктно графика с честота на процедурите, препоръчан от терапевта лично за вас.

Подготовка

В продължение на 2-4 седмици преди процедурата не бива да използвате кола маска или  епилатор. Три дни предварително избягвайте излагането на пряка слънчева светлина и използвайте крем с висок слънцезащитен фактор. Непосредствено преди процедурата, косъмчетата се обръсват гладко.

Възстановяване

Тъй като лазерът унищожава косъма, но не нарушава целостта на кожата, веднага след процедурата може да се върнете към ежедневния си график.
След процедура с лазерна епилация не е препоръчително излагането на пряка слънчева светлина в продължение на около 3 дни, тъй като има повишен риск от нежелана пигментация.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

Seoulin Medicare

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

ProFacial

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Цената за лазерна епилация зависи от третираната зона. Подробности ще откриете в актуалния ни ценоразпис.

Противопоказания

Макар лазерната епилация да е подходяща за цялото тяло, има известни ограничения. Не се третират зони с татуировки, тъй като изображението може да се повреди. При процедурата също така се избягват зони с бенки.

Лазерната епилация не се препоръчва при наличие на следните състояния:

• Бременност
• Екзема
• Дерматит
• Хепатит

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация