Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Безиглена мезотерапия Pluryal

Търсите безболезнена алтернатива на класическата иглена мезотерапия, която да има също толкова видим ефект? На помощ идва безиглената мезотерапия.

Какво е безиглена мезотерапия?

Това е процедура, при която се въвежда коктейл от активни субстанции и подхранващи вещества в дълбоките слоеве на кожата, без да се използва спринцовка. Механизмите, използвани при този тип мезотерапия могат да бъдат различни - ултразвук, електричество, кислород. В ELLINI Aesthetics предлагаме безиглена мезотерапия чрез ултразвук и електропореза.

Ултразвукова мезотерапия

Ултразвук е акустична вибрация с честота на вибрацията по-висока от 20 000 Hz. Ултразвуковата терапия има двупосочен ефект. От една страна, вибрациите стимулират клетъчните процеси: подобряват кръвообращението и обмяната на веществата, стимулират регенерацията и мускулния тонус, действат бактерицидно. От друга страна процедурата позволява проникването на вещества и активни съставки в дълбоките слоеве на кожата чрез явлението ултрафонофореза. Прочетете повече за ултразвуковата терапия тук.

Електропореза

Електропорезата - наричана още мезопореза - е процедура, която използва високочестотни електрически импулси, за да отвори аквапориновите канали, намиращи се в клетъчните мембрани. Това многократно подобрява степента на проникване на активните вещества, използвани в процедурата. Веднага след края на електрическия импулс, каналите се затварят. Това прави процедурата напълно безопасна - тя не води до затопляне, зачервяване и не променя тъканите или клетките.

Приложение

Безиглената мезотерапия е щадяща и същевременно ефективна подмладяваща  и регенерираща процедура. Подходяща е за всяка възраст, може да се прави във всяка част на деня и не се влияе от сезоните. Тъй като процедурата е неинвазивна и абсолютно безболезнена, тя се препоръчва за всички хора, които желаят да се погрижат за своята кожа и да я подхранят в дълбочина, без дискомфорта и страничните ефекти от убождането с игли.

Безиглената мезотерапия има много широко приложение, като в зависимост от третирания проблем се подбира подходящ коктейл от полезни вещества и активни съставки. В ELLINI Aesthetics се доверяваме на марката FILLMED - медицинската козметика на известната марка FILORGA.

Борба с признаците на стареене: Pluryal Mesoline Antiox

Pluryal Mesoline Antiox съдържа антиоксиданти (глутатион, алфа-липоева киселина, манитол, n-ацетилцистеин), които ефикасно се борят срещу свободните радикали  и забавят стареенето. Тази мезотерапия подобрява качеството, вида и тена на кожата и регулира секрецията на себум. Съдържа коктейл от аминокиселини (таурин, пролин, цистеин и цистин) и минерали (цинк и мед). Резултатът е по-чиста и ревитализирана кожа, подмладена и възстановена от агресивното влияние на заобикалящата среда.

Може да се прилага успешно в комбинация с Pluryal Mesoline Hair  против косопад.

За оптимални резултати се препоръчват 4-8 процедури.

Стягане на кожата: Pluryal Mesoline Tight

Pluryal Mesoline Tight се използва за стягане на кожата на лице, шия и деколте с помощта на съдържащия се DMAE-диметиламиноетанол, който контрахира мускулите. Пантенолът и силицият стимулират продукцията на колаген и хидратират в дълбочина. Pluryal Mesoline Tight озарява кожата на лицето. Резултатът от терапията е видимо по-стегната и подхранена в дълбочина кожа.

За постигане на оптимални резултати се препоръчват 5-8 процедури.

Ремоделиране контура на лицето: Pluryal Mesoline Facecontour

Pluryal Mesoline Facecontour се използва за ремоделиране на контура на лицето. С иновативната си формула, съдържаща дезоксихолева киселина, семена от конски кестен, билката конска опашка и гинко билоба Pluryal Mesoline Facecontour третира двойната брадичка като стопява мазнините, регенерира кожата и предпазва кожата от негативните ефекти на свободните радикали.

За постигане на оптимални резултати се препоръчват 4-5 процедури.

Изсветляване и изравняване на тена: Pluryal Mesoline Shine

Pluryal Mesoline Shine е мезотерапия, която изсветлява тена на кожата и го изравнява. Тя действа като обновява кожата на клетъчно ниво с помощта на съдържащата се аскорбинова киселина. Спомага за регенерацията на кожата, свиването на порите и намаляването на т.нар. черни точки.

За оптимални резултати се препоръчват 4-8 процедури.

Тонизиране на дехидратирана кожа: Pluryal Mesoline Refresh

Pluryal Mesoline Refresh хидратира кожата в дълбочина и я регенерира. Съдържа най-висока концентрация хиалуронова киселина (40мг.) и растителни стволови клетки. В комбинация с коктейл от витамини, те заздравяват вида на кожата, озаряват я и изравняват тена. Този коктейл възстановява еластичността, заздравява кожата и намалява фините бръчки.

За постигане на оптимални резултати се препоръчват 4-8 процедури.

Спиране на косопада: Pluryal Mesoline Hair

Pluryal Mesoline Hair е иновативна мезотерапия, специално разработена за спиране на косопада. Съдържа меден пептид, растителни стволови клетки, аминокиселини, витамини и хиалуронова киселина. Така стимулира растежа на стволовите клетки, хидратира и заздравява косъма. Резултатът от терапията е видимо по-гъста коса, намаляване на косопада и подобрена структура на косъма.

За оптимални резултати се препоръчват 6-8 процедури.

Акнеична кожа: Pluryal Mesoline Clear

Pluryal Mesoline Clear е продуктът, който ефективно се бори с акнето. Съдържанието на ретинил палмитат, гинко билоба и витамин В комплекс действат противовъзпалително и имунорегулаторно. Тази мезотерапия хидратира, намалява трансфера на меланин, контролирайки възможността за следвъзпалителна хиперпигментация. Кожата става по-чиста,  а себумната активност се регулира.

За оптимални резултати се препоръчват 6-8 процедури.

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

Seoulin Medicare

Корейците са прочути със стремежа си да запазят своето младежко излъчване и безупречна кожа. Поради това, те са превърнали грижата за кожата почти в култ. Ето защо, избирайки апарата за основните козметични процедури в ELLINI Aesthetics, ние се доверихме на корейската марка Seoulin Medicare – производител на медицинска и естетична апаратура.

ProFacial

Избрахме апарата ProFacial – комбинирано устройство, съчетаващо четири от най-ефективните и иновативни неинвазивни подмладяващи процедури в едно: хидро дермабразио, йонофореза, многополярен радиочестотен лифтинг и ултразвук.

Ценоразпис

Цената за безиглена мезотерапия ще откриете в нашия актуален ценоразпис

Възстановяване и Противопоказания

Ултразвуковата терапия е щадяща, напълно безопасна процедура и е подходяща за всеки тип кожа – дори ако тя е силно чувствителна. В много редки случаи се появяват минимални зачервявания по време на манипулацията, които изчезват бързо след нейното приключване.
Процедурата не е препоръчителна, ако имате:

• Херпес или екзема
• Инфекциозни заболявания
• Отоци на лицето

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация