Задайте своя въпрос

Интересувате се от процедура, но не сте сигурна за детайлите? Или нямате никаква представа от какво има нужда кожата ви? Напишете ни името и телефона си и ние ще се свържем с вас, за да отговорим на въпроса ви.
Х затворете формата за консултация.
Благодарим за проявения интерес! Ще се свържем с вас при първа възможност!
Опа! Стана някаква грешка с формата. Моля, опитайте отново!
02
козметични процедури

Йонофореза

Йонофорезата е неинвазивна процедура, използваща прав галваничен ток, която позволява на използваните активни вещества да проникнат през кожата. Посредством този метод се ускорява обмяната на веществата, засилва се клетъчния метаболизъм, подобрява се кръвообращението.

Какво е йонофореза?

При йонофорезата чрез употребата на слаб прав галваничен ток, разтворите от активни съставки се разграждат и техните йони проникват в дълбоките слоеве на кожата. Процедурата използва ефекта на привличане и отблъскване на положително и отрицателно заредените частици, за да преодолее защитната функция на кожата и да позволи на подбраните вещества да проникнат в тъканите.

Предимство на йонофорезата пред инжекционните терапии за подмладяване е, че тя има силен ефект, като същевременно не е свързана с нарушаване целостта на кожата. Това я прави особено подходяща за хора с чувствителна кожа, склонна към образуване на хематоми, а също и за хора с фобии към игли.

Въпреки, че идеята за употреба на електрически ток с козметични цели може да звучи плашещо първоначално, всъщност йонофорезата е изключително нискорискова терапия. При нея почти не се наблюдават нежелани ефекти или усложнения, което я прави напълно безопасна манипулация.

Приложение

Йонофорезата има широко приложение, в зависимост от активните съставки на разтворите, с които се прилага. Процедурата спомага детоксикацията на кожата, укрепва кръвоносните съдове, подобява локалоното кръвообращение и нормализира обмяната на веществата в клетките на кожата. Подходяща е при третиране на проблеми като:

• Отоци и тъмни кръгове под очите,
• Възпалена кожа или младежки пъпки
• Повяхнала и дехидратирана кожа
• Пигментни петна
• Разширени капиляри
• Фини линии

Какви проблеми решава?

Мимически бръчки

Правилно поставеният ботокс заглажда мимическите бръчки и предотвратява задълбочаването им, без да блокира изразителността на лицето.

Прекомерно изпотяване

Ботулиновият токсин е водещо средство за регулиране на прекомерното изпотяване.

Какво използваме?

FILLMED

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

FILLMED

Известен факт е, че читателя обръща внимание на съдържанието, което чете, а не на оформлението му. Свойството на Lorem Ipsum е, че до голяма степен има нормално разпределение на буквите и се чете по-лесно, за разлика от нормален текст на английски език като "Това е съдържание, това е съдържание".

Ценоразпис

Цената за една сесия йонофореза ще откриете в актуалния ни ценоразпис

Възстановяване и Противопоказания на йонофорезата

Много хора имат чувството за мравучкане по време на процедурата. Това не е страничен ефект, а индикатор за достигане на оптималната сила на тока. При правилно приложение на йонофорезата, не бива да има дразнене, болка или друг вид дискомфорт.

Поради щадящото естество на тази манипулация, след нея не е необходим период на възстановяване. Ако имате чувствителна кожа (или използвате определени лекарства), е възможно кожата Ви да се зачерви леко, но този ефект бързо ще отшуми.

В редки случаи се наблюдава изсушаване на кожата, а поради това и усещане за опъване на кожата. Ако имате тези усещания, намажете третираните участъци с хидратиращ крем.
Йонофорезата не се препоръчва, ако имате:

• Пейсмейкър
• Метални частици, импланти или шини в тялото
• Аритмия
• Неконтролирано сърдечно заболяване
• Обострено кожно заболяване или обрив
Процедурата не се препоръчва по време на бременност и кърмене поради липса на достатъчно данни за потенциалните рискове.
При планирането на процедурата е важно да споделите с Вашия козметик ако имате алергии или чувствителност към определени вещества, за да може заедно да подберете възможно най-подходящата козметика.

Запазете си час

Ние вярваме в цялостния подход към решението на проблемите. Запазете си час - ще обсъдим Вашите притеснения, особеностите на кожата Ви и ще Ви предложим най-подходящия план за действие. Нека Ви помогнем да се почувствате страхотно в своята кожа!

Безплатна консултация
Безплатна консултация